Clasa 10

Tema Nr. 2 – Investigarea mișcării pe serpentine sub acțiunea mai multor forțe și a transformării energiei mecanice cu ajutorul senzorului digital wireless de Accelerație și Altmetru cu 3 axe (3D) PS-3223 (PS-3216, PS-3202)

Prezentare PPT
Suport didactic
Foi de răspuns

§1 Investigarea mișcării pe serpentine sub acțiunea mai multor forțe și a transformării energiei mecanice cu ajutorul senzorului digital wireless de Accelerație și Altmetru cu 3 axe (3D) PS-3223 (PS-3216, PS-3202)

Scopul este de-a măsura altitudine, accelerația și componentele ei, inclusiv componentele vitezei unghiulare de rotație la mișcare 3D pe serpentine cu periodicitate în proiecția pe plan orizontal. A corela accelerația corpurilor aflate în mișcare 3D, altitudine și rotație (accelerație centripetă) folosind Accelerometrul, Altmetrul și Giroscopul senzorului wireless de Accelerație și Altmetru PS-3223. Aflarea unor legi de mișcare cu elemente de rotație, accelerarare la altitudinea din laborator în sistemul de referință legat cu Pământul pentru diferite înălțimi și geometrii de poziționare a senzorului cu 3 axe (3D). Implimentare practică cu studii de caz la mișcare pe serpentine în baza măsurătorilor cu ajutorul accelerometrului, giroscopului și altmetrului.

Date experimentale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *